Νέες δυνατότητες για κατόχους ιστοσελίδων: 1. Η καταχώρηση της ιστοσελίδας σας πραγματοποιείται χωρίς κανένα κόστος, για πάντα, πράγμα που ίσχυε ανέκαθεν. Ωστόσο, στο εξής όσοι επιλέγετε επίσης την προσθήκη στην περιοχή με τις προτεινόμενες ιστοσελίδες αντί ενός μικρού αντιτίμου, θα αποκτάτε αμέσως το δικαίωμα να μετατρέψετε τον σύνδεσμό σας σε dofollow, εφόσον το ζητήσετε. Μόλις εγκριθεί η καταχώρησή σας, αρκεί η αποστολή σχετικού μηνύματος από τη φόρμα επικοινωνίας. 2. Δημοσιεύουμε τα δικά σας ποιοτικά άρθρα ή τα γράφουμε εμείς για εσάς. Μπορείτε, λοιπόν, να διαφημίσετε με ελάχιστο κόστος την ιστοσελίδα, την επιχείρηση ή τη δραστηριότητά σας μέσω του weblinks.gr. Σημειώστε ότι όσοι κάνετε μια καταχώρηση στις προτεινόμενες ιστοσελίδες, έχετε αυτομάτως τη δυνατότητα δημοσίευσης χωρίς επιπλέον χρέωση και ενός διαφημιστικού άρθρου. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Κατάλογος Ιστοσελίδων | Weblinks.gr - Προσθήκη Ιστοσελίδας

Κατάλογος ιστοσελίδων υψηλής ποιότητας για δωρεάν καταχώριση των ιστοτόπων σας και εγγυημένη αύξηση της επισκεψιμότητάς τους.

Προσθέστε την ιστοσελίδα σας στον κατάλογό μας σε λιγότερο από μισό λεπτό, συμπληρώνοντας τη φόρμα που ακολουθεί! Σε περίπτωση που θέλετε να υποβάλετε περισσότερα στοιχεία (συνιστάται), δηλαδή να "ανεβάσετε" λογότυπο, φωτογραφίες, βίντεο από το YouTube, να καταχωρήσετε λέξεις-κλειδιά, να επιλέξετε πρόσθετες κατηγορίες για τον ιστότοπό σας, να δηλώσετε τη διεύθυνση της επιχείρησής σας ώστε να εμφανίζεται δημοσίως μαζί με τον χάρτη της τοποθεσίας της και να εκμεταλλευθείτε γενικότερα όποιες επιθυμείτε από τις πολλές δυνατότητες που προσφέρει το weblinks.gr (πάντοτε φυσικά εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και χωρίς προϋποθέσεις), τότε πολύ απλά κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί για να μεταβείτε στην αντίστοιχη φόρμα.

Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία της ιστοσελίδας σας στα ανάλογα πεδία για να την καταχωρήσετε δωρεάν στον κατάλογό μας. Δεν είναι υποχρεωτικό να προσθέσετε όλα όσα ζητούνται, παρά μόνο όσα συνοδεύονται από αστερίσκο (*). Σας συνιστούμε, για καλύτερα αποτελέσματα, να επιλέξετε «Προφίλ Κειμένου» και να γράψετε μια όσο το δυνατόν εκτενέστερη περιγραφή (το λιγότερο 3-4 γραμμές) που να εξηγείτε στους επισκέπτες με κατανοητό τρόπο τι αφορά το περιεχόμενο του σάιτ σας. Για τη διαφύλαξη της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών στους αναγνώστες μας, δεν θα γίνεται δεκτή καμία καταχώρηση με περιγραφή που είναι: α) άσχετη με το περιεχόμενο των υποβληθέντων ιστοσελίδων, β) γραμμένη με κεφαλαία γράμματα, γ) ανορθόγραφη, δ) μικρότερη των 30 λέξεων. Επίσης, καλό είναι να προσθέσετε μερικές λέξεις-κλειδιά για τις μηχανές αναζήτησης και μια εικόνα ή ένα λογότυπο για αισθητικούς κυρίως λόγους. Η δημοσίευση των νέων καταχωρήσεων απαιτεί την έγκριση των διαχειριστών, πράγμα που συνήθως λαμβάνει χώρα το αργότερο εντός 48 ωρών. Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις, απορίες ή προβλήματα, μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή στέλνοντας mail στο info@weblinks.gr.