Κατάλογος Ιστοσελίδων | Weblinks.gr - Προσθήκη Ιστοσελίδας

Κατάλογος ιστοσελίδων υψηλής ποιότητας για δωρεάν καταχώριση των ιστοτόπων σας και εγγυημένη αύξηση της επισκεψιμότητάς τους.

Προσθέστε την ιστοσελίδα σας στον κατάλογό μας σε λιγότερο από μισό λεπτό, συμπληρώνοντας τη φόρμα που ακολουθεί! Σε περίπτωση που θέλετε να υποβάλετε περισσότερα στοιχεία (συνιστάται), δηλαδή να "ανεβάσετε" λογότυπο, φωτογραφίες, βίντεο από το YouTube, να καταχωρήσετε λέξεις-κλειδιά, να επιλέξετε πρόσθετες κατηγορίες για τον ιστότοπό σας, να δηλώσετε τη διεύθυνση της επιχείρησής σας ώστε να εμφανίζεται δημοσίως μαζί με τον χάρτη της τοποθεσίας της και να εκμεταλλευθείτε γενικότερα όποιες επιθυμείτε από τις πολλές δυνατότητες που προσφέρει το weblinks.gr (πάντοτε φυσικά εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και χωρίς προϋποθέσεις), τότε πολύ απλά κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί για να μεταβείτε στην αντίστοιχη φόρμα.

Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία της ιστοσελίδας σας στα ανάλογα πεδία για να την καταχωρήσετε δωρεάν στον κατάλογό μας. Δεν είναι υποχρεωτικό να προσθέσετε όλα όσα ζητούνται, παρά μόνο όσα συνοδεύονται από αστερίσκο (*). Σας συνιστούμε, για καλύτερα αποτελέσματα, να επιλέξετε «Προφίλ Κειμένου» και να γράψετε μια όσο το δυνατόν εκτενέστερη περιγραφή (το λιγότερο 3-4 γραμμές) που να εξηγείτε στους επισκέπτες με κατανοητό τρόπο τι αφορά το περιεχόμενο του σάιτ σας. Για τη διαφύλαξη της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών στους αναγνώστες μας, δεν θα γίνεται δεκτή καμία καταχώρηση με περιγραφή που είναι: α) άσχετη με το περιεχόμενο των υποβληθέντων ιστοσελίδων, β) γραμμένη με κεφαλαία γράμματα, γ) ανορθόγραφη, δ) μικρότερη των 30 λέξεων. Επίσης, καλό είναι να προσθέσετε μερικές λέξεις-κλειδιά για τις μηχανές αναζήτησης και μια εικόνα ή ένα λογότυπο για αισθητικούς κυρίως λόγους. Η δημοσίευση των νέων καταχωρήσεων απαιτεί την έγκριση των διαχειριστών, πράγμα που συνήθως λαμβάνει χώρα το αργότερο εντός 48 ωρών. Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις, απορίες ή προβλήματα, μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή στέλνοντας mail στο info@weblinks.gr.